24. jun
HJEMMETAP: Storhamar Dragons tapte på straffeslag mot Lørenskog under kveldens kamp i Hamar OL-Amfi.
 
Dragons tapte blodig oppgjør
Storhamar Dragons tapte 3-4 i kveldens kamp mot Lørenskog. Lars Løkken Østli måtte sy fem sting etter en stygg takling.

Publisert: 16.okt.2011 20:42
Oppdatert: -

HAMAR: Til tross for Storhamar-dominans, ble det tap i Hamar OL-Amfi. Etter tre perioder var det 3-3 og uavgjort mellom lagene. Ekstraomgangen ble målløs, noe som resulterte i straffeslag. Eirik Skadsdammen bommet på Storhamars femte straffe, noe som gjorde at Lørenskog kunne avgjøre kampen ved å putte kveldens siste puck i nettet bak Tommy Johansen.

Blodig Løkken Østli forlot banen

Tidlig i andre periode ble Lars Løkken Østli taklet stygt av Lørenskog-spiller Espen Olsen Lie. Det gikk et gisp gjennom publikum idet Storhamar-spilleren kolliderte i vantet bak mål med hodet først. Løkken Østli forlot banen og hastet rett inn i garderoben for å sy fem sting over det venstre øyet. Til tross for den stygge smellen så Løkken Østli ut til å være ved godt mot etter kampen. En stor, blodig kul over øyet vitnet derimot om den dramatiske taklingen.

- Synd å tape

Trener Michael Smithurst var skuffet over resultatet, men var samtidig fornøyd med spillernes prestasjoner på isen.
- Det var herlig å se den lojaliteten spillerne viste. Vi dominerte størsteparten av første og andre periode, men tapte på grunn av småfeil mot slutten av kampen. Typisk ishockey, sa Smithurst.
Treneren mente Lørenskog har blitt et bedre lag i løpet av sesongen.
- Lørenskog har et bra og offensivt lag som er vanskelig å slå. Særlig førsterekka er stor, tung og vanskelig å møte. Men, nå må vi legge dette bak oss og se framover. Vi gjorde mye bra som er verdt å bygge videre på, avslutter han.


Storhamar Dragons møter Lillehammer til bortekamp 20. oktober.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke