12. des
ET NUMMER FOR SMÅ: Dragons mot Lørenskog tirsdag kveld. Det endte 3-6 i OL-Amfi'n.
 
Dragons tapte hjemme for Lørenskog
Fredrik Lystad Jacobsen reduserte to ganger på rappen for Dragons, som likevel aldri maktet å snu Lørenskogs tidlige 2-0-ledelse.  

Publisert: 27.aug.2013 21.06
Oppdatert: -

Dragons virket tent fra start i Hamar OL-Amfi, men adrenalinet så ut til å forsvinne raskt da henholdsvis Mats Frøshaug og Lars Erik Spets sørget for at gjestene ledet med to mål da bare fem minutter var spilt av kveldens treningskamp.

Lekker styring

Resultatet sto seg til pause, og LIK rakk å øke enda en gang før Mads Hansen serverte Christian Larriveè fra bak mål. Kanadieren styrte den lekkert opp i venstre kryss.

Deretter fikk vertene seg enda to kjappe nesestyvere, før Fredrik Lystad Jacobsen rakk å redusere kort tid før pause nummer to.

Samme mann var frampå og lagde liv i leiren sju minutter før slutt.

Dominerte skuddstatistikken

Men det hjalp så lite. Dragons klarte ikke å utnytte en siste sjanse i overtall, og like etter at gjestene ble fulltallige sto også spikeren i kista for et Dragons med en hel drøss faste spillere ute.

Etter skuddstatistikken å dømme vant Lørenskog fortjent. De hadde flere skudd på mål i hver eneste periode, og var totalt best med 30 mot 17.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE:

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke