6. des
JENSEN JUBLER: Joakim Jensen scoret to av målene da Dragons cruiset forbi Frisk Asker.
 
Dragons vant med skadefritt mannskap
- Men vi burde avgjort kampen tidligere, mener trener Gulliksen.

Publisert: 23.feb.2014 19.03
Oppdatert: 31.mar.2014 18.44

DRAGONS - FRISK ASKER 3-1 

Med både Lars Løkken Østli og Trygve Hillestad tilbake i lagoppstillinga, hadde et komplett Dragons ingen problemer med å slå Frisk Asker. Dragons-sjef Rune Gulliksen er fornøyd med at skademarerittet er over, med uker igjen til sluttspillet.

- Hillestad fikk ikke istid i dag, men alle er tilgjengelige nå, og det er viktig inn mot sluttspillet. Vi var veldig solide i dag, og slapp ikke til mye. Jeg er fornøyd med matchen, oppsummerer Gulliksen.

På grunn av Dragons' poengtrekk var det to tabellnaboer som møttes i Hamar OL-Amfi. Gulliksen skulle gjerne sett at nivåforskjellen ble mer synlig på måltavla.

- Vi vinner skuddstatistikken 42-18, og sånne kamper blir vanskelige når man ikke får uttelling. Vi bør avgjøre kampen før, men det blir vanskelig når vi ikke setter sjansene våre, sier Dragons-treneren.

Tung beleiring

Etter to overtallsperioder og tung beleiring av Frisk Asker-buret i førsteperioden, fikk Dragons omsider hull på byllen, 22 sekunder før pause. Joakim Jensen styrte et skudd fra Jimmy Andersson forbi keeper.

I midtperioden utliknet gjestene, da Espen Fanøy Salo satte inn 1-1 med 2.24 igjen på klokka.

Jensen igjen

Ett snevert sekund før periodeslutt havnet en puck hos Nathan Martz, etter et frekt Martin Blakseth Huse-forsøk. Martz løftet inn 2-1, og ga vertene et godt utgangspunkt for kampens 20 avgjørende minutter.

Tredjeperiodens eneste målscorer ble Joakim Jensen, som fastsatte sluttresultatet til 3-1 med sin andre nettkjenning for dagen.

De tre poengene gir Dragons luke ned til sjuendeplassen på GET-ligatabellen. Neste motstander venter Storhamar allerede tirsdag, når mjøsrival Lillehammer kommer på besøk.

Fornøyd med andrerekka

Trener Gulliksen er først og fremst fornøyd med andrerekka, som produserte to av dragenes scoringer.

- Spesielt rekka med Johnsen, Larriveé og Jensen fungerte godt, avslutter sjefen fornøyd.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke