15. des
Foto: Trond lillebo
 
Dragons yngre får én million i krisehjelp
Men formannskapet i Hamar ber klubben komme med bedre dokumentasjon før de får én halv million mer.

Publisert: 26.nov.2008 12.17
Oppdatert: -
HAMAR: I dag, onsdag ble Storhamar Ishockeys økomiske vanskelige situasjon diskutert og behandlet i formannskapet. Klubben hadde på forhånd bedt om et tilskudd på til sammen halvannen million kroner for å redde driften i klubben.

Les også: I dag reddets Dragons fra konkurs

Formannskapet besluttet å gi én million kroner i krisehjelp til klubbens yngre avdeling. Det resterende beløpet vil gis som et likviditetslån dersom kommunestyre går inn for det neste møtet som er 3. desember.

Årsaken til poltikernes verging var at flertallet i formannskapet var misfornøyd med måten Storhamar hadde dokumentert regnskapet sitt på og om det var elitelaget, Storhamar Dragons eller breddeidretten som pengene skal gå til. Dersom det blir avklart at det er den yngre avdeling som faktisk trenger pengene, vil dette likviditetslånet bli omgjort til et gjeldende tilskudd.

Arbeiderpartiet og Krf ville gi hele beløpet som et tilskudd nå, men de fikk  ikke med seg nok støttespillere til å danne et flertall.

Samtidig mente formannskapet at HOA bør overta driften av ishallene.

Les mer om saken i torsdagens HA.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke