25. aug
VRAKET IGJEN: Scott Hotham.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
- Håper å komme tilbake som en bedre spiller
Scott Hotham vrakes for andre gang på to kamper.

Publisert: 09.des.2015 18:21
Oppdatert: 09.des.2015 18:29

Scott Hotham har slitt i sin første sesong som Storhamar-spiller. Søndag ble han vraket mot Frisk Asker, og i morgen sitter han igjen på tribunen.

I 2010/11-sesongen var situasjonen en helt annen for kanadieren. Hotham herjet for Lillehammer, og han ble også tatt ut på årets lag i eliteserien.

- Jeg er egentlig en bedre spiller enn hva jeg var da. Jeg er smartere, men likevel har ikke spillet mitt vært så bra som ønsket, sier han.

- Det har vært tungt for meg den siste tiden. Ingen ønsker å sitte på tribunen, og jeg har det ikke så bra akkurat nå, sier Hotham, som kjørte egne hurtighetsøvelser etter at laget gikk av istreningen.

- Jeg må få i gang beina mine, og det er kun hard jobb som gjelder. Jeg håper å komme tilbake som en bedre spiller, sier han.

Smirnov håper på bedring

- Scott var god og pigg i starten av sesongen, men han har slitt litt etter at han kom tilbake fra kneskaden. Det gikk om lag tre uker uten at han fikk trent så mye. Det gikk bra i tre-fire kamper etterpå, men han har slitt etter det.

-Jeg har snakket med ham, og nå trener Scott ekstra både med skøytetrening og fysisk trening. Etter lørdagens kamp får vi en pause, og vi håper og tror på stigning, sier Aleksander Smirnov.

Løvhaug hansen inn på laget

Simen Løvhaug Hansen, som er kaptein på Storhamars U20-lag, er spilleren som skal erstatte Hotham mot Stavanger i morgen.

- Vi har snakket med U20-trener Tommy Marthinsen, og han hadde bare gode ord å si om Simen. Jeg forventer at han spiller enkelt og greit. Vi har ingen grunn til å tro noe annet. Han skal ikke trylle, gliser Pål Johnsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke