25. jun
BEGGE MED: Nå er også Eirik Skadsdammen (t.v.) påmeldt i VM-troppen. Marius Holtet var et av få lyspunkt mot Slovakia og får nå selskap av Dragons-spilleren mot Finland i kveld.
 
Eirik inn i VM-laget
«Skads» vet ikke om han får noe spilletidEirik Skadsdammen (26) ble søndag påmeldt til VM etter at det ble klart at Patrick Thoresen ikke blir tilgjengelig for Norge under årets VM. Om han får spille i kveld vet han ikke.

Publisert: 05.mai.2008 09:24
Oppdatert: -

HALIFAX: - Jeg blir meldt på så får vi se hvor mye spilletid det blir. Jeg visste jo tidlig at jeg ikke ville få så mye spilletid med 4. rekka, sa Skadsdammen til NTB.
Finland i kveld
De norske spillerne er med andre ord veldig lojale overfor Roy Johansens spillefilosofi. Som Storhamar-spiller var det han som skulle produsere, nå må han spille annenfiolin for at laget skal spille best mulig.

- Vi vet hva vi skal gjøre, og for vår del blir det bare ut og holde nullen for at de beste spillerne skal få hvile. Det er det ikke vanskelig å akseptere.

Mellom
Roy Johansen ser framover mot Finland-kampen i kveld, etter at Norge tapte åpningskampen mot Slovakia lørdag. Enkle feil ble nok en gang avgjørende for Norge i en VM-kamp.

- Nå har vi lagt Slovakia-kampen bak oss og ser framover. Vi har gjort ferdig videoene slik at vi kan sette oss ned og analysere deler av kampen slik som overtall- og undertallspillet. Vi kan kanskje være nødt til å foreta noen justeringer, sa Roy Johansen.

God disiplin
- Vi fulgte planen, men feilene må bort om vi skal lykkes med å slå lag som Slovakia. Vi hang bra med tempomessig og disiplinen i laget var bra. Det er jeg fornøyd med, sa Johansen.

Det norske laget fikk det som forventet tøft mot sterke og hurtige slovaker. De norske iskrigerne måtte etter hvert også dra altfor store veksler på få spillere for å henge med. Det tæret voldsomt på kreftene.

ishockeyfaktaElite-VM ishockey menn lørdag, gruppe C:
Slovakia - Norge 5-1 (1-0, 2-1, 2-0)
Metro Centre
7.096 tilskuere
Mål: 1. periode: 1-0 (09.43) Tibor Melicharek (Frantisek Skladany), 2-0 (20.15) Juraj Kolnik (Robert Petrinovsky, Lubimor Visnovsky), 3-0 (27.44) Petrovichy (Visnovsky, Kolnik), 3-1 (28.43) Mathis Olimb (Anders Bastiansen), 4-1 (40.07) Marcel Hossa (Petrovichy), 5-1 (58.24) Peter Podhradsky (Peter Huzevka, Peter Fabus).
Hoveddommere: Danny Kurmann og Brent Reiber, Sveits.
Utvisninger Slovakia 5 x 2 min., Norge 5 x 2 min.
NORGEs LAG: André Lysenstøen - Anders Myrvold, Mats Trygg - Mats Z. Aasen, Mads Hansen, Per-Åge Skrøder (1. femmer), Tommy Jakobsen, Jonas Holøs - Lars Erik Spets, Anders Bastiansen og Mathis Olimb (2. femmer), Juha Kaunismäki, Henrik Ødegaard - Martin Røymark, Morten Ask, Marius Holtet (3. femmer), Kristian Forsberg, Mats Frøshaug, Kjell Richard Nygård. (4. rekke)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke