20. aug
Johan Ramstedt
 
Eksterne krefter prøver å hente tilbake Johan Ramstedt
Storhamar har brukt opp budsjettet for årets sesong. Men eksterne krefter har tilbudt seg å forsøke å hente tilbake Johan Ramstedt.

Publisert: 03.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

HAMAR: Han kom til Hamar som en offensiv løper, og sesongen startet så som så for Johan Ramstedt.
Så ble han omskolert, og avsluttet sesongen som en av seriens beste toveis-sentere. Spesielt i den siste måneden av seriespillet og i sluttspillet var Johan Ramstedt stor for Dragons.
I helgen ble Christian Larrivèe presentert som den siste brikken.
Nå kan Ramstedt følge etter.


- Vi i klubben styrer ikke med dette. Vi har brukt opp budsjettet for denne sesongen, forteller daglig leder i Storhamar Carl Oscar Bøe Andersen til HA-sporten.
Men det er likevel en mulighet for et gjensyn med svensken - selv om Dragons forholder seg rolig til saken, og ikke bruker mye energi på det nå.


- Det er krefter rundt laget som har sagt at de ønsker en retur for Johan. Det ville vært dumt å si nei til en sånn spiller. Så om de greier å stable noe på beina, vil vi naturligvis ta en ny runde på det, sier Coba, som ikke har vært i dialog med Ramstedt i sommer.
HA-sporten kom ikke i kontakt med Ramstedt i går.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke