27. jun
 
Ekstra- ordinært møte i kultur- komiteen

Publisert: 19.des.2008 05:39
Oppdatert: -
HAMAR: Komiteen for næring og kultur har fått i oppdrag å se på videre drift av ishallene med fokus på barne- og ungdomsidrett. Leder Tor Inge Martinsen har planer om et ekstraordinært møte på nyåret.

- Vi har ikke fått oversendt papirene ennå. Først må jeg prate med kulturavdelingen for å legge en slagplan. Vi har ikke oppsatt noe møte i komiteen før 29. januar, men vi må få til et ekstraordinært møte. Dette er en prioritert sak. Samtidig er dette en utfordring, og dette krever en del arbeid. Men vi skjønner at det haster, sier Tor Inge Martinsen.
I tillegg til Martinsen består komiteen av Sigrid Friis Ruud (BBL), Edel Hoelstad (BBL), Gunnar Brox Haugen (BBL), Eva Arnseth (Ap), Jan Wiibe (Ap), Willy Fauchald (FrP). Arnseth er inhabil i denne saken fordi hun sitter i styret i Storhamar Dragons.
I går var Martinsen på besøk hos Terje Halvorsen i Hamar kommune.
- Vi skjønner at dette haster. Nå skal vi samle informasjon, og så skal komiteen jobbe med det, sier Halvorsen.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke