20. jun
 
En ekstra utvisning

Publisert: 27.aug.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Gårsdagens treningskamp ble spilt med to hoveddommere, slik klubbene er enige om at alle tv-kampene før jul skal ha.

Tommy Søstumoen og Roy Stian Hansen fikk sjansen til å øve på det nye systemet, som allerede i første periode ga en ekstra utvisning som dommeren bak mål i offensiv sone ikke hadde sjansen til å få med seg i et raskt angrep.
- Vi hadde aldri fått med oss den utvisningen med en dommer og normalt bevegelsesmønster, innrømmer Tommy Søstumoen etter forsøket.
Det har vært diskutert hva som er den beste løsningen denne sesongen, siden fire dommere er ønsket fra alle. Det er imidlertid ikke nok dommere til å gjennomføre et slikt system, og selv om det kan bli forskjell fra kamp til kamp avhengig av om det er tv-overføring, ønsket klubbene å teste fire dommere i tv-kampene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke