27. jun
ENGASJERT: Helge Engeli satte pris på besøket fra Cato Ørbæk. 89-åringen har gitt Dragons 1.000 kroner i gave.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
En ekte Dragons-supporter
Helge Engeli (89) var 12 år da Storhamar AIL ble stiftet, og etter det har han vært glødende engasjert. Nå har han gitt Storhamar Dragons 1.000 kroner i gave.

Publisert: 30.sep.2011 04:12
Oppdatert: -
HAMAR: Helge Engeli vil gjerne hjelpe hockeyklubben, som han har fulgt tett i mange år.
- Storhamar har betydd alt for meg. Jeg er uhelbredelig Storhamar-patriot. Klubben ble stiftet i 1935, og det var en merkelig tid med mye arbeidsledighet. Alle meldte seg inn og det kostet en krone, husker jeg.
I starten var det mest fotball, men etter hvert kom hockey'n skliende inn i idrettslivet til 89-åringen.
- Jeg ble veldig hockeyinteressert etter hvert, og jeg har sett mange kamper. Nå ser jeg litt dårlig, men jeg følger med på tekst-tv, så jeg er veldig godt oppdatert, sier Helge Engeli, og forteller om gaven han har gitt til klubben sin.
- Jeg ville gjerne bidra litt, som jeg mener flere burde gjøre.
Markedskonsulent og spiller, Cato Ørbæk, er imponert over engasjementet til 89-åringen, som bor på Kløverenga.
- Han kom på kontoret, tok en prat og en kaffekopp. Han har et brennende engasjement, og det er veldig bra. Alle monner drar for oss, så vi setter veldig stor pris på bidraget hans, sier Cato Ørbæk, som var med da HA-sporten besøkte Helge Engeli på Kløverenga.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke