20. jun
KLAR IGJEN: Etter å ha stått over 17 kamper, er Lars Løkken Østli (her sammen med Eirik Skadsdammen) klar for spill igjen.
 
Endelig tilbake
I morgen er Lars Løkken Østli tilbake på Storhamars lag. - Endelig! jubler 22-åringen, som har måttet stå over 17 kamper.

Publisert: 10.jan.2009 05:52
Oppdatert: -
HAMAR: Han ødela båtbeinet i høyrehånda i en landskamp mot Østerrike 8. november. Etter en viktig sjekk på Lillehammer, ble han operert 13. november. To måneder og 17 kamper senere er han klar igjen for dragene.
- Kinkig område
- Det har gått veldig bra med ham. Båtbeinet er nemlig et kinkig område å få brudd i, sier Storhamars fysieoterapet, Lisette Engh.

Storhamar har merket landslagsbackens fravær.
Dragene har bare vunnet sju av 17 kamper mens han har vært borte. Fem av de seks siste har endt med tap. En dårlig statistikk til Storhamar å være.

- Imponert
- Det har vært tynt med scoringer i de siste kampene, men jeg er likevel imponert over hva unggutta har fått til. Det var bra lenge mot Vålerenga torsdag. Først mot slutten raknet det litt. Nå må vi bare tenke på oss sjøl og finne igjen den såkalte godfølelsen og ha det gøy. Det begynner så smått å nærme seg sluttspillet. Vi tenker naturligvis play off og får antakelig innen 14 dager tilbake både Eerikki Koivu og Pål Johnsen.

- I morgen står Frisk Asker for tur?

- Skal slå dem
- Ja, det er litt sjukdom i troppen, men vi skal slå dem. De har et ungt, bra lag de også, men vi skal ha poeng, sier Lars Løkken Østli, som står med 10 scoringspoeng (4+6) etter 16 seriekamper.

Til tross for at han bare er 22 år, kan han snart regnes som rutinert. Han nærmer seg 22 kamper for dragene.
Bruddet i hånda har også holdt ham ute av landslaget. Han håper gjenerobre plassen til OL-kvalifiseringen. Foruten sluttspillet i serien, er naturligvis VM i april/mai sesongens store mål.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke