23. aug
GOD: Oskar Östlund har reddet mange pucker for Storhamar denne høsten.
FOTO: Kai Kristiansen
 
Endelig vant Storhamar uten Östlund-magi
Storhamar har vært veldig avhengig av terningkast-6-keeperspill fra Oskar Östlund for å få med seg poeng i høst. Lørdag kjempet de Lørenskog i senk uten at svensken trengte å stå på hodet for laget.

Publisert: 30.nov.2015 21:15
Oppdatert: 01.des.2015 06:17

Storhamar har slitt mot topplag i hele høst. Lørdag brøt de forbannelsen mot Lørenskog på fremmed is.

Vår hockey-blogger, Bendik Havdal Eriksen, har delt sine tanker om hvorfor Storhamar fikk med seg tre poeng hjem fra serielederen, og han skriver også om et Storhamar-lag som har vært veldig avhengig av en god Öskar Östlund for å få med seg full pott.

"Lørdag var det ikke kun Oskar Östlund sin fortjeneste at Storhamar slo solide og sterke Lørenskog 4–3 på fremmed is. Östlund sto en god kamp, men det var ikke 100 trippelredninger, 20 snappredninger eller fem breakaway-forsøk han var nødt til å bryne seg på. Han fikk en del pucker på seg fra ufarlig hold, og han reddet 27 av 30 skudd. Solide tall, ikke bemerkelsesverdige."

Les Bendiks blogg her!

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke