11. des
Michael Smithurst. FOTO: TERJE MIDTTUN.
 
Energiduell mot Manglerud Star
Forrige trepoenger mot MS i Manglerud Ishall kom 17. september 2009. I kveld vil Michael Smithurst vinne energiduellen.

Publisert: 27.okt.2011 04.12
Oppdatert: -

HAMAR: - Manglerud Star er et vanskelig lag å møte. Vi må gå inn i matchen med like mye energi som dem, og være forberedt på å krige godt. Det er alltid vanskelig å møte MS fordi det blir lite formasjon på spillet. Vi må bruke energien torsdag, så får vi ta finspillet mot Vålerenga lørdag. Det er en bra plan for uka, lo Dragons-trener Michael Smithurst etter seieren mot Stjernen søndag.
I kveld vil dragene svært gjerne vinne, for det er nemlig over to år siden sist det skjedde i Manglerud Ishall i Oslo. Da vant de gule og blå 3-2. Siden har det blitt fem kamper der enten hjemmelaget har vunnet (tre ganger), eller kampen har gått til spilleforlengelse. Det siste har skjedd to ganger, og lagene har vunnet en av disse kamp hver. Storhamar vant etter spilleforlengelse i det siste oppgjøret forrige sesong, etter at Christian Larrivée avgjorde på egen hånd.
Dragons håper å få med Fredrik Lystad Jacobsen etter sjukdom søndag. Da viste Robert Hestmann at han er tilbake i slag, og klar til å utfordre Tommy Johansen.
MS er nummer åtte på tabellen med 11 poeng, ti bak Storhamar etter 13 minutter. Smithursts menn kan ta seg forbi Lørenskog med seier og opp på femteplass, to poeng bak Lillehammer.
PS! Storhamar fikk ingen spillere med på U20-landslaget da troppen ble offentliggjort onsdag. Christian Remo Nicolaisen, som for tiden spiller for Graz i Østerrike, og kommer tilbake til Storhamar etter nyttår, er med i troppen.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke