12. des
GOD: Andrew Engelage var fornøyd med seieren og egen innsats.

FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Engelage: - Fikk vist hva jeg er god for
Andrew Engelage stoppet 26 av 28 Vålerenga-skudd da Dragons banket erkerivalen 4-2, i det han mener er en av de beste kampene han har hatt i gult og blått.

Publisert: 30.des.2014 22.11
Oppdatert: 31.des.2014 10.24

(Storhamar Dragons - Vålerenga 4-2)

Jacob Berglund, Joakim Jensen og Luke Moffat gjorde jobben framover på isen og scoret fire mål for Storhamar mot Vålerenga. Bak sto en amerikaner med 1,95 meter på strømpelessen og hindret gjestene scoringer. 

- En veldig morsom og spennende kamp å spille. 7000 tilskuere er ganske unikt. Det gir oss både energi og motivasjon. Artig at så mange får se oss spille god hockey. Den første perioden er kanskje den beste vi har hatt hele sesongen. 

- God progresjon

Engelage mener at han, etter en litt tung start i Dragons-trøya, nå endelig har kommet godt i gang. 

- Jeg har hatt god progresjon. Lært meg Norge bedre å kjenne generelt, og norsk hockey. Kampen i dag og mot Stavanger sist er nok de beste kampene jeg har stått til nå. Jeg har alltid visst hva jeg er god for. I dag fikk jeg vist litt av det. 

- At du føler du blir bedre og bedre. Det bør love godt for sluttspillet?

- Det er i sluttspillet at det virkelig gjelder. Både for meg selv og forsvarsspillet generelt synes jeg sitter stadig bedre. 

Keeperen vartet opp med flere klasseredninger. Spesielt rett før Jacob Berglund satte spikeren i kista til 4-2 dro han opp en smått utrolig dobbeltredning. 

- Det var en viktig redning, men jeg hadde litt flaks. Hadde de fått et mål der ville det blitt unødvendig spennende mot slutten. Alt kan skje. 

Godt tegn

Selv om dagens kamp utvilsomt føyer seg inn i rekken av solide Dragons-prestasjoner denne sesongen, kunne Vålerenga fort scoret både to og tre mål til. 

- De presset oss tidvis ganske hardt. En elegant seier ble det kanskje ikke, men det kjennetegner vel kanskje de gode lagene også. At man klarer å dra i land seirer selv om det butter litt, sier Andrew Engelage.

Neste kamp for Storhamar nå er Lørenskog borte på søndag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke