17. aug
Suveren: Andrew Engelage hadde en meget travel kveld mot Stavanger lørdag, men kom meget godt ut av «comebacket».Alle foto: Fredrik Hubred Hagen
 
Engelage usikker på framtiden
Andrew Engelage (26) fikk se Stavanger Oilers vinne seriegullet lørdag, etter en thriller av en hockeykamp. Det gjør kanadieren revansjelysten.

Publisert: 23.feb.2015 09:14
Oppdatert: 23.feb.2015 09:18

Da målvakt Andrew Engelage skrev under for Storhamar Dragons i sommer var tanken hans å spille èn sesong i gult og blått, for så å ta et nytt steg til et bedre lag, i en bedre liga.

Nå mener kanadieren at Storhamar likevel kan være det neste steget.

noe på gang

- Planen var å spille i Storhamar i èn sesong, før jeg skulle gå videre til en ny klubb. Men klubben har utviklet seg utrolig bare i den tiden jeg har vært her, sier Engelage.

- Administrasjonen har håndtert den økonomiske situasjonen på en bra måte, samtidig som de har klart å forlenge med gode spillere. Det gjør at Storhamar er høyaktuelle.

En annen gulrot for at Engelage skal forlenge med Dragons er Champions Hockey League (CHL). Det kan være med å overbevise den høyreiste målvakten at Storhamar er en klubb som kan vokse seg enda større.

- Selvfølgelig har jeg tenkt på CHL, det hadde vært veldig spennende å få prøve seg der. Det er ikke avgjørende for om jeg velger å forlenge eller ikke, men det er en faktor, sier Engelage som mener CHL hadde vært glimrende for klubben og ikke minst for norsk hockey.

- Norsk hockey blir bare bedre og bedre, og CHL kommer bare til å gjøre den bedre.Lørdag var han tilbake etter flere uker på sidelinjen. De aller fleste forventet en noe rusten Engelage, men keeperen viste seg fra sin aller beste side.

Perfekt comeback-kamp

- Vi snakket om det i garderoben før kampen, om jeg heller ville kommet tilbake mot Kongsvinger, i en antatt lettere kamp. Jeg tror dette var den perfekte kampen å gjøre comeback i, sier Engelage.

Det han ikke likte like godt var å se Oilers juble for seriegull.

- Det kunne vært oss, men vi visste det ville bli vanskelig å slå Stavanger og gå forbi de på tabellen, men vi hadde fortsatt et håp.

Engelage er overbevist om at Storhamar kan slå Stavanger over sju kamper i sluttspillet. At han og resten av laget var så nære seriegullet gjør han revansjelysten.

- Jeg får jo litt mer lyst til å bli i Storhamar og vinne serien neste sesong, avslutter Engelage.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke