23. aug
GIFTIG: Pål Johnsen jubler etter å ha satt inn 2-0-målet i undertall torsdag, mens Vålerengas Knut Henrik Spets fortviler.
 
Enorm Facebook- støtte til Johnsen
Joakim Jensen gjorde alvor av spøken sin om å lage en gruppe på Facebook for å støtte Pål Johnsen. Gruppa heter Pål Johnsen til OL 2010.

Publisert: 05.des.2009 05:00
Oppdatert: -
HAMAR: Etter at HA-sporten mandag kunne avsløre at Pål Johnsen ikke står på forbundets såkalte «long list», en liste over aktuelle OL-kandidater som alle nasjoner må sende inn på forhånd, har saken vært et hett samtaleemne i Hockey-Norge.

Torsdag var han igjen strålende med to mål og en målgivende pasning da Vålerenga ble senket med 4-2 på Jordal.
Etter kampen spøkte rekkekamerat Joakim Jensen med at han skulle lage en gruppe på nettstedet Facebook, med budskap om at Johnsen burde være med på landslaget.
- Jeg gjorde det egentlig som en spøk for og til Pål. Men responsen har vært mildt sagt overveldende. Vi får se om den runder 1000 medlemmer på ett døgn, smiler Jensen, som lagde gruppen rundt midnatt torsdag.
Da HA-sporten sjekket medlemstallet klokken 23.30 i går kveld, var tallet faktisk oppe i 1002, og stadig økende.
Foruten så godt som hele Storhamar Dragons, finnes flere spillere fra ulike motstanderlag. Blant disse er Vålerengas Steffen Thoresen og den landslagsuttatte Sparta-vingen Jonas Solberg Andersen.
Pål Johnsen uttalte i fredagens HA at han anser seg som ferdig med landslagsspill, ettersom han ikke står på den nevnte listen med 60 spillere.
Ifølge det canadiske hockeyforbundets nettsider er spillere som ikke er oppført på long list forhindret fra å delta i mesterskapet.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke