18. aug
FULLT: Det er i underkant av 1.000 billetter igjen til folkespillerkampen tirsdag.
FOTO: Trond Lillebo
 
Folkespillerkampen er snart utsolgt
Aldri før har så mange bedrifter bidratt til folkespillerkampen. Nå er det i tillegg snart utsolgt til møtet med Stavanger tirsdag.

Publisert: 25.sep.2015 20:11
Oppdatert: 25.sep.2015 20:10

Folkespillerkampen spilles mot Stavanger tirsdag 29. september. Opplegget er at hver bedrift betaler to kroner per tilskuer med en øvre grense på 6.000 kroner, til Storhamar.

I midtuka var 112 bedrifter klare for den årlige folkespillerkampen. Da lå det an til at matchen ga 672.000 kroner i kassa til sporten. Nå kan primus motor for kampen, Kim Skogheim, fortelle at enda flere lokale bedrifter er med på laget.

Snart utsolgt

- I fjor hadde vi 75 bedrifter som bidro, men i år er vi oppe i 125, smiler Skogheim.

Det betyr også at det begynner å bli få billetter igjen til storkampen mellom forrige sesongs finalemotstandere.

- Hver bedrift får 15 billetter, derfor er det viktig at de billettene brukes av bedriften. Hvis ikke er det best om de leverer de inn slik at vi kan få solgt dem til andre som vil på kamp, sier Skogheim.

For det er ikke bare blant bedrifter salget har gått unna.

- I tillegg til alle bedriftene har det vært et veldig trykk på billettservice. Såpass at det er i underkant av 1.000 billetter igjen, forteller Skogheim.

Tror på 6.000 tilskuere

Folkespillerkampene de siste årene har vært en kjempesuksess for klubben og har brakt viktige kroner inn i klubbkassa.

Denne sesongen er det Scott Hotham som er Storhamars folkespiller, men etter det HA-sporten erfarer er Martin Blakseth Huse, som spilte i Stavanger forrige sesong, også en liten del av folkespillerpakka denne gangen. 

- Nå blir det "mætt fjøs". Det blir i hvert fall 6.000 tilskuere på tribunen, sier Skogheim, som opplyser om at det vil holdes av noen billetter som selges i luka på kampdagen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PRIMUS MOTOR: Kim Skogheim satser på "mætt fjøs" mot Stavanger.
FOTO: Mattis Røhne
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke