25. jun
BESØK: Michael Smithurst og en del av spillerne var på besøk på Hedmarktoppen Folkehøyskole i går.
 
Er med Dragons mot toppen
De lager et herlig liv i Hamar OL-Amfi, og det setter spillere og trenere i Storhamar Dragons stor pris på. I går var Dragons-gjengen på besøk hos elevene ved Hedmarktoppen Folkehøyskole.

Publisert: 05.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

HAMAR:  Christian Larrivée, Nathan Martz, Joakim Jensen og Cato Ørbæk var blant spillerne som tok turen til toppen i går. Trener Michael Smithurst var også med.
- De skaper et herlig liv på kampene, og de sprer glede. Vi hører dem godt inn i garderoben, og det er herlig å ha dem på kamp. De støtter oss uansett - om vi taper eller vinner, sier Dragons-treneren.
Markedssjef Jon Inge Kjørum i Dragons setter også stor pris på elevene fra Hedmarktoppen.
- Vi har hatt et samarbeid lenge. De bidrar med herlig trøkk. Vi setter pris på den jobben de gjør i hallen, og ville gjerne gi litt tilbake. Derfor dro vi for å besøke dem, sier Kjørum.
Elevene ved Hedmarktoppen Folkehøyskole, som kommer fra hele landet, har ishockey på timeplanen.
- Vi har det som et valgfag, og det er moro. Det med at elevene kom på kamp startet med en invitasjon fra Pål-Jan Stokke, og elevene skapte så mye liv at de ville ha oss der. Det er ikke så mange av elevene som kan så mye ishockey, men mange har fått et forhold til Storhamar etter disse kampene. Det er utrolig moro, sier Geir Byberg, som sjøl er veldig hockeyinteressert.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke