20. aug
SVETT DAG PÅ JOBBEN: Oskar Östlund fikk det veldig travelt i går kveld. Mye tyder på at svensken svetter i Storhamar-drakt neste sesong også.
 
Er positiv til å fortsette
Oskar Östlund var depp i går kveld, men er glad for at han er ønsket med videre. Mye tyder på at han skriver under på en ny toårskontrakt med Storhamar.

Publisert: 15.jan.2016 07:04
Oppdatert: 15.jan.2016 07:08

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen bekrefter at den svenske målvakten er tilbudt en ny toårskontrakt.

– Han fikk tilbudet rett før jul. Vi har ikke satt noen frist for når han må svare. Vi vil ligge i forkant. Derfor fikk han tilbudet tidlig. Det hadde vært godt å få han på plass for neste sesong, sier Rakstad-Larsen, og fortsetter:

Småting som gjenstår

– I løpet av sesongen har Oskar innfridd og litt til. Vi er godt fornøyd med han, sier sportssjefen.

Oskar Östlund er veldig positiv til en ny signatur..

– Jeg er positiv til å skrive under på en ny kontrakt. Det er bare noen småting som gjenstår og som vi prater om, sier Storhamar-keeperen, og fortsetter:

– Jeg trives veldig bra i byen og i klubben. Hele Hamar bryr seg om Storhamar Hockey, og det er veldig inspirerende og moro. Miljøet blant spillerne er også veldig bra. Det var lett å komme som ny spiller, sier Oskar Östlund.

Storhamar startet kampen veldig bra i går kveld, og Stjernen var ikke i nærheten av noen ting de første ti minuttene. Da Jacob Berglund satte inn 2–0 etter seks og et halvt minutt hadde Stjernen bokført ett skudd på mål.

Men så ble det travelt for Östlund og de andre Storhamar-spillerne i egen sone.

– Vi var veldig gode i starten, men etter hvert var vi ikke flinke nok til å få pucken ut av egen sone dessverre.

Svensken syntes Stjernen-spillerne hadde sjeldent bra flyt foran ham.

– Vi hadde ikke flyt

– På det første baklengsmålet sto pucken på høykant da han skjøt. Den var vanskelig å lese. På det andre målet var pucken innom kølla til en back på vegen, og gikk i mål via skulderen min. På det tredje fikk vi ikke pucken ut av sonen. Pucken gikk via spaken min, og traff Stjernen-spilleren, som fikk den med seg, og hadde åpent mål. Vi hadde ikke flyt i de viktige situasjonene i dag dessverre, sier Oskar Östlund.

Storhamar hadde nok sjanser til å avgjøre denne kampen. Stjernen var mye mer effektive.

I tillegg slurvet hjemmelaget for mye i egen sone, og Stjernen-gutta hugg til da de fikk sjansen.

– Vi skal ikke slippe inn fire mål på hjemmebane, sier Storhamar-målvakten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke