22. aug
Erik Kristiansen
 
Erik blir ut året
Ansettelse av daglig leder og markedssjef i Storhamar Dragons er foreløpig lagt på is.

Publisert: 01.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Hamar
Det betyr at Erik Kristiansen fratrer som leder av Storhamar Dragons AS. Lederen av yngres avdeling, Stein Onsrud, rykker inn som midlertidig leder av AS`et. Tidligere i sommer var det ventet at ny daglig leder skulle være på plass i løpet av august måned.
- Det ligger ingen dramatikk i dette, sier Erik Kristiansen:
- Det handler om at vi skal bygge en grunnmur og drifte klubben videre. Derfor vil vi ha aksjesalget i boks før vi går løs på å bygge opp en organisasjon som jo er ment å være en langsiktig affære. Vi håper også å få tilført kompetanse gjennom aksjesalget, som kan gi oss innspill på hvordan vi skal bygge en slagkraftig og god organisasjon, blant annet.
Et moment i dette er også at ordningen med Erik Kristiansen som daglig leder vil spare klubben for penger.
- Ansettelse av daglig leder og markedssjef vil bety store økonomiske uttellinger. Kan vi spare disse kronene ved at jeg jobber som daglig leder fram til årsskiftet, er ikke dette annet enn positivt. På markedssiden har vi et markedsutvalg som skal jobbe med innsalg av samarbeidskontrakter. Nyankomne Mads Hansen er også ansatt i 50 prosent stilling som markedsarbeider i klubben. Aksjesalget ventes å komme i gang 12. august.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke