24. aug
 
Färjestad vil ha Marius Holtet

Publisert: 08.apr.2008 15:03
Oppdatert: -
HAMAR: Den svenske eliteserieklubben i ishockey, Färjestad, vil ha Marius Holtet i stallen sin neste sesong.

- Vi leter etter en energispiller, en spiller som kan spille kveld etter kveld. Holtet er en slik spiller, sier sportssjef i Färjestad, Thomas Rundqvist.
Marius Holtet er inne i sin fjerde sesong i AHL. Forrige sesong gjorde han 31 poeng (16 mål) på 66 kamper. I år har han gjort 17 poeng (10 mål) på 65 kamper.
Marius Holtet er dessuten svakest på pluss/minusstatistikken i klubben sin med minus 19. Dette kan tyde på en snarlig tilbakekomst til Europa, tror Rundqvist.
Marius Holtet kom til Färjestad allerede i 2000. Han spilte på klubbens juniorlag i to sesonger. Deretter gikk han til Skåre hvor han spilte en halv sesong, før han endte opp i Bofors hvor han var i halvannen sesong.
Da han var ferdig i Bofors, fikk han tilbud om førstelagsspill med Färjestad, men valgte i stedet å slå til på et tilbud fra Dallas Stars i NHL.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke