20. jun
 
Skadsdammen: - Vi spiller veldig solid
Et skadeutsatt Storhamar slo Lørenskog 3-2

Publisert: 28.aug.2014 12:53
Oppdatert: 29.aug.2014 04:29

(Storhamar - Lørenskog 3-2)

Storhamar slo Lørenskog 3-2 etter en godt gjennomført kamp i Hamar OL-amfi.

- Jeg synes vi gjør en solid match. Første perioden var litt rotete, selv om vi ledet 3-1 da vi gikk inn til pause. I pausen ble vi enige om å ikke la matchen fortsette i det samme sporet, og det synes jeg vi klarer godt. Vi spiller av kampen på en god måte siden vi er lojale mot planen vår, sier Skadsammen.

Storhamar kom ut som et fyrverkeri og ga tidlig en indikasjon på hva som skulle skje. Etter bare 19 sekunder lå den første pucken i nettet bak Joachim Svendsen. Christian Larrivée ble fint fremspilt av rekkekameratene Jensen og Skadsammen, og  Larrivvée gjorde ingen feil alene med Joachim Svendsen. 

Under to minutter senere måtte Svendsen igjen ta en puck ut av buret. Storhamar spilte overtall, og da er det ikke lurt å la Joakim Jensen få stå alene foran mål. En retur spratt ut til Jensen som dunket inn 2-0 til hjemmelaget.

Landslagsbacken Mats Trygg reduserte for Lørenskog etter et flott overtallsspill. Trygg fikk pucken på blålinjen etter gode pasninger av lagkameratene, og dro til på direkten. Pucken gikk som en missil opp i krysset så drikkeflasken til Engelage spratt opp fra nettaket. 

Men Storhamar var ikke ferdige. Like før pause satte Eirik Skadsdammen inn en perle av en scoring, da han gikk over hele banen, lurte to Skauen-spillere og satte inn et knallhardt håndleddskudd bak en forfjamset Svendsen.

- Moro med sånne scoringer, og i hvert fall i undertall. Jørgen Langdalen gjør en kjempejobb da han drar med seg den andre backen til Lørenskog, sånn at jeg kommer alene med min mann. Jeg så at det var rom under armen til keeperen og bare la på et skudd, sier Skadsdammen.

Tam andre periode

Etter den spennende første perioden, ble akt nummer to en tam affære. 

Gjestene satte trykk på Storhamar i starten, men uten at det ble spesielt farlig foran Engelage i Storhamar-buret. Perioden gikk og begge lag hadde noen muligheter, men uten at det var så alt for mye å skrive om. 

På slutten av perioden reduserte Lørenskog. Gjestene trykket på rundt målet, og etter litt klabb og babb endte pucken opp hos Mats Frøshaug som hadde en enkel jobb med å sette inn reduseringen for gjestene. 

TRANSPORTETAPPE

I den tredje perioden hadde Storhamar god kontroll på sin motstander. Lørenskog slet med tempoet til vertene, og måtte ta flere utvisninger. Det var nok noe av grunnen til at Lørenskog aldri fikk satt det trykket på Storhamar som man trodde.

Storhamar var veldig nærme 4-2 da pucken spratt på streken etter et godt angrep av rekka med Larrivée, Jensen og Skadsdammen. Men flere mål ble det ikke, og Storhamar kunne innkassere sin tredje seier i treningsperioden. 

Etter kampen ble det avholdt en straffekonkurranse. Den vant Storhamar 1-0 etter at Lars Løkken Østli var den eneste spilleren som scoret.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Foto: Arve H. Blystad
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke