24. aug
FOLKSOMT: Hamarsingene kommer til å fylle opp "Garasjen" i romjula.

ARKIVFOTO: TROND LILLEBO
 
Fem fulle supporter-busser til Manglerud
Det tok bare tre dager før alle de fem oppsatte bussene til romjulskampen mot Manglerud Star var fylt opp.

Publisert: 18.des.2015 12:49
Oppdatert: 18.des.2015 14:44

Mandag satt Storhamar Supporterunion, ved hjelp av sponsorer, i gang operasjon "Mætt Garasje, invasjon Manglerud!". Responsen for initiativet har vært veldig bra.

Fem busser er allerede fylt opp til bortekampen mot M/S 30. desember. Det vil si at minst 270 hamarsinger tar turen til Oslo. 

Nå jobbes det for å få på plass en buss til. Voksne betaler 200 kroner, mens 100 kroner gjelder for barn. Inkludert i prisen er både buss- og inngangsbillett til kampen.

- Interessen har vært enorm etter at prosjektet ble lansert, sier Stian Bekkelund, som er leder i Storhamar Supporterunion, og legger til:

- Vi ble skuffet over kampopsettet i romjula og ønsket å gjøre noe positivt ut av det. Det føler vi at vi har fått til gjennom dette initiativet, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke