25. aug
 
Fikk en kamp ekstra karantene
Simon Olsson har blitt idømt ytterligere en kamps karantene av NIHF.

Publisert: 17.feb.2015 11:56
Oppdatert: 17.feb.2015 11:57

Svensken fikk matchstraff for usportslig opptreden da Lørenskog gjestet Hamar OL-amfi forrige torsdag, noe som automatisk gir én kamps karantene, skriver Lørenskog på sin hjemmeside.

Mandag kveld ble Lørenskog Ishockeyklubb gjort kjent med at disiplinærutvalget i Norges Ishockeyforbund har gitt Olsson ytterligere en kamps karantene. 

- Det skjedde på torsdag, så vi ble overrasket da beskjeden fra disiplinærutvalget kom i går kveld, spesielt siden de vet at vi har kamp allerede i kveld. Olsson var med i troppen, så det har selvfølgelig ødelagt litt av kampforberedelsene våre, og det er uheldig. I tillegg må jeg si at jeg er overrasket over at han får to kamper for en usportslig opptreden, sier Lørenskog-trener Kenneth Larsen, som går en svært viktig hjemmekamp i møte. 

Det er lag tre og fem i sammendraget som skal kjempe mot hverandre om tre dyrebare poeng på isen i Lørenskog ishall i kveld. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke