27. jun
 
Fikk en million - kan få 1,5

Publisert: 27.nov.2008 06:18
Oppdatert: -
HAMAR: Arbeiderpartiet og KrF ville at Storhamar yngres skulle få 1,5 millioner i tilskudd til drift av ishallene. Den planen veltet Venstre og SV. Resultatet av avstemningen ble at Storhamar fikk en bevilgning på en million kroner, som kan gis med en gang.

Så kommer det 500.000 kroner med en del usikkerhet rundt. Det kan bli snakk om et lån. Men hvis politikerne blir enige om at regnskapet til Storhamar er til å stole på, at dette gjelder kun yngres, kan de 500.000 også bli omgjort til bevilgning.
Det blir avgjort i kommunestyret 3. desember.
Formannskapet mener også at Hamar Olympiske Anlegg bør ta over driften av ishallene på Hamar vest. Det ble vedtatt mot fire stemmer at komiteen for næring og kultur i kommunen skal se på videre drift, i forhold til finansiering av istid for barne- og ungdomsidrett. Det er med utgangspunkt i HOAs kostnader med å drifte hallene.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke