20. aug
LEGGER OPP: Ole Petter Øvergaard gir seg etter fire år på øverste nivå.
FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
 
Finalehelt legger skøytene på hylla
I dag ble det klart at Storhamar mister en viktig spiller til neste sesong.

Publisert: 23.apr.2015 14:02
Oppdatert: 23.apr.2015 14:23

Storhamar-gutten Ole Petter Øvergaard har valgt å legge skøytene på hylla. Unggutten er kun 19 år, men etter fire sesonger og 163 kamper er hockeykarrièren over.

- Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Jeg skal til Oslo på befalsskoleopptaki juni/juli. Etter det går veien videre til en eller annen militærleir i Norge. Jeg har tenkt lenge på å slutte, så det er ikke noe som har kommet over natta, sier O.P.

Selv om Øvergaard har slitt litt med motivasjonen, er han fornøyd med hvordan sesongen utviklet seg for laget.

- Det var veldig morsomt at vi klarte få sølv i både serie- og sluttspill. Det har vært en fantastisk sesong, men jeg har likevel ikke motivasjon til å fortsette å spille på toppnivå.

Nå gleder han seg til å gjøre andre ting enn å spille hockey.

- Det blir veldig rart å ikke skulle trene for en ny sesong. Jeg skal selvfølgelig fortsette å trene, men jeg trenger ikke å forberede meg til en ny sesong.

Kommer til å savne lagkameratene

- Jeg kommer til å savne samholdet vi har i laget, det er klart. Det er en noe helt spesielt med å spille på lag med så mange kamerater, avslutter Øvergaard, som i dag reiser til København sammen med U20-laget.

Øvergaard, som vant NM-gull med U20-laget i 2013/14-sesongen, har spilt 163 A-lagskamper for moderklubben. På de kampene har han produsert 21 målpoeng. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke