17. jul
COMEBACK: Adrian Saxrud Danielsen er tilbake i Storhamar-drakta i romjula.
 
Fire backer tilbake til romjulskjøret
Andreas Paulsen Aas, Cato Ørbæk og Eirik Dagfinrud trener for fullt igjen. I tillegg gjør Adrian Saxrud Danielsen comeback i Dragons-drakta. Det synes trener Michael Smithurst er en bra gave foran romjulskampene.

Publisert: 20.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Andreas Paulsen Aas, Cato Ørbæk og Eirik Dagfinrud trener for fullt igjen. I tillegg gjør Adrian Saxrud Danielsen comeback i Dragons-drakta. Det synes trener Michael Smithurst er en bra gave foran romjulskampene.
HAMAR
Trener Michael Smithurst hadde kun tre rene backer tilgjengelig før kamppausen: Jimmy Andersson, Mats Larsen Mostue og Anders Braavold. Derfor vikarierte Nathan Martz og Trygve Hillestad på backplass.
Spent på Adrian
- Nå kan Martz og Hillestad spille løpere igjen. Det er veldig bra å få fire backer inn i troppen igjen, sier Michael Smithurst, som er spent på comebacket til Adrian Saxrud Danielsen.
Han startet sesongen for juniorlaget Drumundville i Canada.
- Det at han kommer tilbake øker konkurransen og bredden i stallen. Det er veldig bra. Adrian kom på et bra tidspunkt. Han ser pigg ut, og virker tent. Adrian var fornøyd med VM-innsatsen sin, sier Smithurst.
Som nevnt er Andreas Paulsen Aas (slitt med hodesmerter), Cato Ørbæk (vridning i kneet) og Eirik Dagfinrud (smell i skulderen) i full trening.
Tre tøffe kamper
Dragons står foran tre store utfordringer i romjula.
Da venter nemlig Sparta borte (2. juledag), Stavanger borte (4. juledag) og Lørenskog hjemme 6. juledag).
- Det blir tøffe kamper, men det er lettere å gå inn i denne perioden nå. Nå har vi flere muligheter til å komponere laget, sier Smithurst, som sendte spillerne ut i juleferie i går.
De samles igjen til trening 1. juledag.
Stinne av sjøltillit
Fra 2. juledag venter mange taklinger og mange timer i buss.
- Det blir en spesiell jul, men slik er det. Vi skal forberede oss godt, sier Michael Smithurst, som har ansvaret for en gjeng med mye sjøltillit, etter seks strake seirer: Lillehammer (2-1), Stjernen (4-2), Manglerud/Star (3-1), Vålerenga (7-6), Frisk Asker (5-1) og Rosenborg (5-1).
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke