27. jun
 
Flere offensive konkurrenter for Thoresen
Patrick Thoresen har fått flere konkurrenter om plassene i Philadelphia Flyers kommende sesong. Laget har signert flere nye spillere, mens Hamargutten forhandler.

Publisert: 04.jul.2008 06:00
Oppdatert: -
HAMAR: Thoresen sa som kjent nei til det første kontraktstilbudet fra Flyers, og håper på en bedre kontrakt enn det klubben tilbød ham som et kvalifiserende tilbud til å fortsette forhandlingene.

Imens har klubben signert fire offensive spillere de siste dagene.
1. juli åpnet overgangsvinduet i NHL, og mange spillere ble kontraktsløse.
Av disse har Philadelphia hentet 34 år gamle Glen Metropolit fra Boston Bruins.
Han er tiltenkt rollen til Thoresens senter i fjerderekka sist sesong, Jim Dowd. Metropolit har spilt 262 NHL-kamper i karrieren.
I tillegg har Philadelphia skrevet kontrakt med 24 år gamle Nate Raduns, som spilte sin første sesong som profesjonell forrige sesong, og hadde 12 scoringer og 15 målgivende på 56 kamper i AHL-klubben Worchester Sharks.
Så langt er Raduns ikke inne i lagoppstillingen, men må trolig gjennom treningsleirene i sommer for å vise at han er god nok.
I tillegg har Flyers kommet til enighet med Thoresens klubbkamerat Riley Cote, som også hadde en kontrakt som gikk ut denne sesongen, og unggutten Claude Giroux.
Foreløpig opererer klubben med 12 offensive spillere i stallen så langt, deriblant Patrick Thoresen.
En av dem er også langtidsskadde Simon Gagne, som ikke spilte mer enn 25 kamper forrige sesong, før han ble skadet.
PS! Hvor hardt det er i NHL har fiske Janne Niskala fått erfare. Han ble hentet til Philadelphia i en byttehandel 24. juni, men bare seks dager senere måtte han endre på planene. Da var han allerede byttet bort til Tampa Bay - 1729 kilometer unna.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke