20. aug
NY: Svein-Erik Edvartsen er ansatt som ny daglig leder i Dragons. Her sammen med styre leder Erik Kristiansen. FOTO: JENS ERIK JENSRUD.
 
Flere trekker seg i Dragons
Ansettelsen av Svein-Erik Edvartsen som daglig leder splitter Dragons-miljøet. Noen er fornøyde, mens andre truer med å trekke seg. To har allerede gjort det.

Publisert: 23.des.2011 04:12
Oppdatert: -

HA-sporten kjenner til at det har vært en hard kamp i Storhamar Dragons i forbindelse med ansettelse av daglig leder.
I går ble det kjent at Svein-Erik Edvartsen får jobben og begynner 2. januar. Det har gitt mange reaksjoner i klubbmiljøet, både blant frivillige og tillitsvalgte.
Flere vurderer
HA-sporten har fått bekreftet at to styremedlemmer allerede har trukket seg fra sine verv, etter onsdagens styremøte der vedtaket om ansettelsen ble gjort.
Dette er Frode Barmoen i klubbstyret, og Dag Kjelsrud i Storhamar Dragons AS.
Barmoen hevder det skyldes mange verv, mens Kjelsrud, som i det siste har vært kioskansvarlig i ishallene, henviser til styreleder Erik Kristiansen for uttalelser.
- Klubben er viktigere enn enkeltpersoner, er det eneste Kjelsrud vil si.
HA-sporten vet også at flere styremedlemmer og frivillige skal ha truet med å trekke seg for flere uker siden, dersom det ble slik at Edvartsen ble tilbudt jobben. Av frykt for dårlig samarbeidsklima ønsker de ikke å stå fram med kritikken.
Andre i klubben vil gi Edvartsen en sjanse, og håper det kan bidra til å få klubben på rett kjøl.
Kristiansens mann
Styreleder Erik Kristiansen er ikke forundret over at det kommer reaksjoner. Han er likevel trygg på at rett mann er ansatt.
- Det er ikke noen nyhet at det er kontroversielle ting rundt Svein-Erik, men jeg har samarbeidet med ham i flere sammenhenger, og kjenner ham som en ung og dyktig person med stor arbeidskapasitet. Vi har 1.000 medlemmer i Storhamar, og kan ikke sende alt ut på høring hvis vi skal få noe gjort. Jeg er trygg på at han kommer til å gjøre en god jobb i den krevende situasjonen klubben er, sier Kristiansen.
Han håper også det at Edvartsen har litt av det han kaller «kjendisfaktor» som blant annet fotballdommer, skal bidra positivt for klubben.
- Hvis vi dessuten ikke kan bruke en person som har vokst så mye at han kan lede en cupfinale foran 25.000 tilskuere og ikke gjøre en feil, synes jeg det er rart, sier Kristiansen.
- Ingen konflikter
Edvartsen føler ikke at han har noen personkonflikter med noen i Storhamar Dragons nå.
- Jeg vet at det kan være noen som synes at det er andre som burde ha fått jobben, og det respekterer jeg. Jeg regner med at klubben har gjort research, og forankret sin avgjørelse i miljøet. Jeg har ikke problemer med å jobbe med noen, selv om vi kanskje ikke har vært enige i alle saker. Sammen håper jeg vi kan hjelpe klubben til en bedre drift og økonomi. Jeg gleder meg i hvert fall til å jobbe i et idrettsmiljø igjen, og er veldig motivert til å gjøre en jobb sammen med mange som brenner for klubben.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke