13. des
 
Følger med på norsk hockey

Publisert: 20.jul.2011 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: Patrick Thoresen har ikke spilt i Norge siden 2001, men følger med på norsk hockey når han kan, det vil si ofte når kampdagene ikke kræsjer.
Forrige sesong så han mange norske hockeykamper på Tv2s nettjeneste Sumo. Tre lag var interessante; hans eget klubb Storhamar, broren Steffens lag Vålerenga og pappa Petters Stavanger Oilers.
Han prøver å være flink til å gi ros til Steffen, og hint på hva han kan gjøre annerledes.
- Jeg tror han setter pris på det, og vi meldes eller prater ofte etter at en av oss har spilt kamp.
Pappa Petter får også noen innspill på Stavanger Oilers' kamper når han spør, men Patrick blander seg ikke inn coachingen.
- En gang forrige sesong snakket jeg med fatter'n på formiddagen, og ba ham hilse til meg på tv under en kamp mot Storhamar den kvelden. Stavanger vant 5-0, og fatter'n hilste og sa at gutta mine ikke hadde en sjanse i kveld. Da satt jeg i en leilighet i Ufa helt alene og lo godt.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke