25. jun
SKUFFET: Michael Smithurst og resten av dragene sukket etter kveldens tap.
 
Forbannet over hvordan laget raknet
Michael Smithurst kaller tapet utilgivelig.

Publisert: 17.sep.2011 19:45
Oppdatert: -

Det så lenge bra ut for dragene hjemme mot Lillehammer i kveld. Men i tredjeperioden raknet Storhamar fullstendig. På ti minutter sørget Stefan Sjödin og to ganger Justin Bostrom for at Lillehammer gjorde et lite kupp i mjøsderbyet. For Storhamar var klart best. Og scoringer av André Bjørge Paulsen, Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen burde ha vært nok til å sikre tre poeng i Hamar OL-Amfi.

- Det er utilgivelig. Jeg roste spillerne mine for lagmoralen og ståpåviljen mot Lørenskog sist. Og nå er det der vi svikter. Det er skuffende, sier Smithurst.
Heller ikke keeper Tommy Johansen var i perlehumør rett etter kveldens kamp.
Her ser du hva han mener om lagets kollaps i sisteperioden.

Rekken med Martz, Skadsdammen og Jensen viste virkelig at de blir farlige utover sesongen. Likevel holdt det ikke helt inn. Også Jensen var en skuffet mann etter dagens tap. Se intervuet her.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke