25. jun
JOBBER PÅ: Daglig leder Erik Kristiansen lover at Dragons skal kvitte seg med 2,5 millioner kroner i negativt egenkapital.
 
Forholder seg til enigheten
- Jeg ser hva Gerhardt Nilsen sier, men vi forholder oss til enigheten i pressemeldingen som er sendt fra forbundet den 19. november.

Publisert: 05.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Det sier Erik Kristiansen. Utover det vil han ikke kommentere verken om avtaleteksten åpner for en misforståelse, ishockeypresidentens uttalelser eller uttalelsene til ledere i Vålerenga og Rosenborgs (se neste side).

Målet står fast

- Vi skal kvitte oss med 2,5 millioner kroner i negativ egenkapital. Det vil bli gjort kjent for Norges Ishockeyforbund i rapporten vi sender den 31. desember, og som forbundet skal behandle i andre halvdel av januar. Så får Nilsen og styret tolke hva som er riktig ut ifra avtalen det ble oppnådd enighet om. Vi har sagt at vi skal forbedre egenkapitalen vår betydelig og står ved dette fortsatt.

vurdere straffen

Storhamars daglige leder og tidligere styreleder mener Nilsen & co. må vurdere poengstraffen når klubben rapporterer ved årets slutt.
- Hvis vi legger fram en betydelig nedskriving av negativ egenkapital per 31.12, kan ikke jeg se at det kvalifiserer for 15 minuspoeng. Klarer vi det vi har satt oss som mål, må i det minste straffen bli atskillig mildere enn de 15 poengene, sier Erik Kristiansen og legger til: - Vi jobber videre og ser fram til å få omgjort ansvarlige lån til tilskudd når den tid kommer neste år.
Les hva to andre daglige ledere i Hockey-Norge mener om saken på neste side
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke