5. des
GIFTIG: Joakim Jensen scorer ikke her, men kom seg til flere store sjanser, og scoret to mål. Jensen er kjempefornøyd med serveringen han får av rekkekameratene.
 
Fornøyd med serveringen
Storhamar - Frisk Asker 4-3. Han liker å krydre menyen med scoringer, og er helt klar på at han er fornøyd med serveringen fra rekkekameratene. Joakim Jensen scoret to i går, og er giftig noen dager før seriestart.

Publisert: 07.sep.2009 05.06
Oppdatert: -

HAMAR: Jensen spiller sammen med Johan Ramstedt og Pål Johnsen, to spillere som er gode med pucken.

Jensens jobb er å snike seg inn foran mål.
Han skal score.
Og han er god på det.

Ønskesituasjon
- Jeg får så mange sjanser jeg bare vil sammen med disse guttene. Det er en ønskesituasjon for en spiller som meg. De to andre er gode med pucken. Finner jeg rom, får jeg sjanser. Min styrke er foran mål, sier Joakim Jensen.

Den første scoringen hans i går var en Jensen spesial. Et direkteskudd på en god pasning fra Pål Johnsen.
Det andre målet hans kom etter en perfekt pasning fra Andreas Hjelm. Jensen fosset inn i sonen og banket pucken i mål.

Finner plass
Han er flink til å finne rom rundt keeperne også.

- Jeg har fått et par kjempesjanser i hver treningskamp, og det gjelder å sette dem.
Han står med seks mål i treningskampene.
Og det kommer garantert noen seriemål også.
- Jeg gleder meg til å starte serien. Det var ikke noen stor kamp av oss i dag, men slik er ofte den siste treningskampen før serien starter, sier Jensen.
Han er optimist.

- Ser bra ut
- Vi har nesten det samme laget som forrige sesong, og alle tar litt mer ansvar. Det ser bra ut. Jeg håper interessen er bra, slik at vi får trøkk i hallen.

Nå skal det slippes opp på trening, slik at beina blir lettere.
- I dag vant vi på en dårlig dag, og vi må opp flere hakk. Vi ble passive, spesielt i egen sone. Men som jeg sa: Slik er det ofte i den siste treningskampen.

Det dabbet av
Storhamar startet kampen bra, og ledet 2-0 etter den første perioden. Midtperioden endte 1-1, og Frisk meldte seg skikkelig på. Dragons-gutta gikk mindre på skøyter, og slurvet en del i egen sone. De slapp inn målet med en mann mer på isen.

Det skal ikke skje.
Joakim Jensen la på til 4-1 tidlig i sisteperioden, men etter det var det halvpasselig. Frisk scoret to ganger, og virket mye piggere.
Men Dragons rodde det i land.
Lørdag spilles det om poeng.

ishockeyfakta
Terningkast 3
Storhamar - Frisk Asker 4-3
Perioderes: 2-0. 1-1, 1-2
HAMAR: Treningskamp ishockey søndag.
Hamar OL-Amfi.
265 tilskuere.
Mål: 1-0 (4.34) Christian Remo Nicolaisen, 2-0 Joakim Jensen (Pål Johnsen, Teddy Midttun), 3-0 (21.22) Eirik Skadsdammen (Lars Erik Hesbråten, Marius Mathisrud), 3-1 (35.25) Erik Russwurm (Ken Andre Olimb, David Nyström) i spill 4 mot 5, 4-1 (44.09) Jensen (Andreas Hjelm), 4-2 (45.52) Joachim Stadsvik (Per Ferdinand Stensund, Magnus Svensson), 4-3 (59.32) Robin Dahlstrøm (Olimb).
Skudd: 34-31 (16-6, 9-11, 9-14)
Utvisninger: Storhamar 10 x 2 min., Frisk Asker 12 x 2 min.
Dommer: Tommy Søstumoen.
Storhamars lag: Daniel Wälitalo (Ruben Smith i 3. periode) - Mattias Livf, Mats Larsen Mostue - Johan Ramstedt, Pål Johnsen, Joakim Jensen (1. femmer), Eerikki Koivu, Andreas Hjelm - Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten, Marius Mathisrud (2. femmer), Teddy Midttun, Lars Løkken Østli - Eirik Børresen, Martin Blakseth Huse, Trygve Hillestad (3. femmer), Simen H. Johannessen, Ørjan Mikkelsen, Christian Remo Nicolaisen (4. rekke).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke