22. aug
 
Forsberg er klar for Modo
Kristian Forsberg forlater Storhamar etter fire sesonger. Han har skrevet under på en toårskontrakt med den svenske eliteserieklubben Modo.

Publisert: 23.mar.2009 05:24
Oppdatert: -
HAMAR: Fredag hadde HA-sporten en sak om at Modo har fulgt Forsberg en stund. Da ville ingen bekrefte noe mer.

Men nå er det altså klart.

- Utrolig moro
- Dette er utrolig moro. Det å komme seg videre har vært et mål, og da dette dukket opp kunne jeg ikke si nei, sier Kristian Forsberg.

Modos sportssjef, Erik Holmberg, var på Jordal og så OL-kvaliken, hvor Norge kvalifiserte seg til Vancouver. Forsberg gjorde en bra turnering. Holmberg har et godt forhold til Storhamar, etter at Dragons har fått låne Patrick Yetman i de første kampene de to siste sesongene.
- Jeg vet ikke hvor lenge de har fulgt meg, men det er uansett moro å bli lagt merke til.

Tre nordmenn
Det er snakk om en ren toårskontrakt.

- Det er godt. Da kan jeg spille meg inn i det uten for mye stress.
I MoDo blir han lagkamerat med landslagskollegene Per-Åge Skrøder og Mats Zuccarello Aasen, som akkurat har skrevet under på en treårskontrakt.
- De har fortalt mye bra om klubben og byen. Det er godt å kjenne noen der, sier Forsberg, som kom til Storhamar fra moderklubben Furuset i 2005, og har spilt 227 kamper i den gule og blå drakta.

Skuffende sesong
Modo har hatt en skuffende sesong. De ble nummer ni, og kom ikke til sluttspillet. Modo var fire poeng bak Timrå, som tok den siste sluttspillplassen. Timrå røk ut i kvartfinalen, etter å ha tapt 4-3 i kamper mot HV 71.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke