24. jun
Skadet: Joakim Jensen har vært ute siden hjemmekampen mot Sparta 13. mars.
 
- Kroppen føles tung, formen dårlig, og jeg er ikke spillbar ennå
Joakim Jensen sliter fortsatt med hodet etter trøkken han fikk mot Sparta i den andre kvartfinalen. Nå er han usikker på om han rekker å komme tilbake under semifinaleserien.

Publisert: 05.apr.2016 06:17
Oppdatert: 05.apr.2016 14:10

Joakim Jensen har trent for fullt siden tirsdag for en uke siden.

Men kroppen responderer ikke fullt så bra som målscoreren gjerne skulle ha ønsket.

– Kroppen føles tung, formen føles dårlig, og jeg er ikke spillbar ennå.

– Hvor langt unna er du å kunne spille?

– Det er vanskelig å si. Det kan være tre dager, en uke eller to uker. Jeg må se an, sier han.

kjedelig å være ute

Sluttspillet er høydepunktet for alle hockeyspillere, og Jensen legger ikke skjul på at han gjerne skulle ha bidratt for lagkompisene.

– Det er veldig kjedelig å sitte og se på. Når man har vært på is siden 20. juli, så sier det seg selv at det er kjedelig å ikke kunne spille i april, sier han.

Jensen føler at timeglasset renner for fort for ham.

– Jeg prøver å skynde meg sakte, men jeg har ikke tiden på min side. Det er kamper annenhver dag, og tiden går dessverre fort, sier han.

Skryter av laget

Selv om Jensen kanskje ikke rekker noen av semifinalene, er han fornøyd med hvordan laget har stått imot Stavanger.

– Jeg likte måten vi spilte på i forrige kamp. Det er vanskelig å vinne når man slipper inn fem mål, men jeg synes vi ser ut sånn som vi ønsker å gjøre. Vi ga bort noen litt enkle mål. Men det var veldig mye positivt å ta med seg fra den kampen, sier han.

fine ord fra larrivée

Christian Larrivée, Joakim Jensen og Eirik Skadsdammen startet sluttspillet sammen.Men Siden kamp tre har Larrivée måttet spille med andre spillere.

Selv om han er fornøyd med sine nye rekkekamerater, er han lei seg for at ikke Jensen har fått deltatt så mye som ønsket i sluttspillet.

– Det er kjedelig for laget at ikke Joakim har kunnet spille. Han er min beste venn, og kjemien mellom oss er god, så det er litt vanskelig at han er borte. Man tuller ikke med hodeskader, og vi må bare vente til han er tilbake, sier Christian Larrivée.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke