21. aug
OPPGITT: Daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, er en smule oppgitt over det han kaller paragrafrytteri i Norges Ishockeyforbund.
 
Frykter tilleggsstraff av forbundet
Storhamars leverandør av regnskaps-tjenester, Visma, rakk ikke å få gjort rapporteringen til Norges Ishockeyforbund klar til 15. desember.

Publisert: 04.jan.2014 04:13
Oppdatert: -

- Vi kunne sendt inn novemberrapporten nå, men synes dette blir lite hensiktsmessig ettersom vi skal levere fullstendig årsregnskap 15. januar. Å utarbeide en rapport nå, kort tid før årsregnskapet skal være klart, betyr ekstrautgifter for oss, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen.

Kristiansen skrev til Norges Ishockeyforbund (NIHF) dagen etter at rapporten skulle være levert, beklaget og ba om en ny dato for innsendelse. Dette har Storhamar ikke fått. Dermed stilte klubben saken i bero i påvente av årsregnskapet som skal være klart til 15. januar.

Uklare beskjeder
Dette er NIHF særdeles lite fornøyd med:

- Jeg undres litt over at Storhamar ikke klarer det andre klubber klarer, sier organisasjonssjef Ottar Eide i NIHF. Vi har registrert, konstatert og påpekt det overfor Storhamar.

Han er lite fornøyd med at Storhamar sa fra dagen etter at rapporten skulle være innsendt.

Til det svarer Kristiansen at rapporteringsdatoen var på en søndag, og at beskjeden fra Visma var at de kunne få trøbbel med å få rapporten ferdig i tide. Ikke at de ikke klarte å få den ferdig.

Eide bekrefter at klubben ikke fikk utsettelse med å levere månedsrapporteringen.

- Det burde vært mulig for klubben å ordne seg slik at tidsfristen ble overholdt, sier han.

Ingen diskutert straff
Eide understreker også overfor HA-sporten at det er ikke forskuttert eller konkludert noe om sanksjoner overfor Storhamar som en følge av at klubben ikke har levert rapport innen tidsfristen 15.12.

- Vi forholder oss til totalsituasjonen i Storhamar når dette skal behandles i slutten av måneden. Jeg vil ikke forskuttere eller konkludere på noe ennå. Det blir spennende å se hva de har fått til i løpet av de to siste månedene, avslutter Eide.

- Det var stor arbeidsbelastning i forbindelse med fakturering av diverse inntektsbringende tiltak for Storhamar som gjorde at vi ikke rakk å få ferdig rapporteringen. Dette ble Storhamar informert om uka før rapporten skulle være inne, sier Øyvind Svendsen som er Storhamars kontaktperson hos Visma.

Dette har han informert NIHF om. Brevet var adressert til NIHF, med kopi til samtlige beslutningstakere i forbundet. Det sto ikke noe om at rapporteringsfristen kanskje ikke ble overholdt.

- Utover det kan jeg ikke uttale meg på grunn av taushetsplikten, sier Svendsen.

 

 
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke