buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Fryktet ankelbrudd, men vil spille med smerter
Eirik Skadsdammen måtte ha hjelp av isen søndag kveld. Mandag gikk han for egen maskin, og forteller at han er innstilt på å spille med smerter, dersom det trengs.

Publisert: 15.mar.2016 04:59
Oppdatert: 15.mar.2016 10:03

I tredjeperioden mot Sparta måtte hardhausen ha hjelp til å komme seg av isen, etter at han fikk en smell i ankelen i en duell nede i rundvantet i Spartas sone.

Vingen var søndag kveld til undersøkelse på sykehuset, hvor de tok røntgen av beinet. Bildene viste ingen tegn til brudd, noe Skadsdammen ble glad for å høre.

– Ja, for det var så ekkelt da jeg kjørte i vantet der. Da jeg satte ned foten, så var det ikke noe kraft i det og ikke noe som samsvarte. Så har jeg brukket ankelen en gang før, og det føltes ganske likt med en gang, forklarer han.

Avventer

Mandag var han til undersøkelser og behandlinger hos leger og fysioterapeuter, og han holdt seg naturligvis unna isen da lagkameratene hadde restitusjonsøkt.

Foreløpig kan de bare utelukke at det ikke er noe brudd. Ankelen har hovnet såpass opp at man må avvente eventuell MR-undersøkelse for å sjekke båndskader.

– Vi må vente og se om det er noe med senene eller leddbånd. Nå er hevelsen så stor at jeg bare må hvile og få den ned, sier han.

Storhamars fysioterapeut, Marius Engen, vil heller ikke si noe om hvor lenge Skadsdammen må belage seg på å se lagkameratene fra tribuneplass.

– Vi må bare se hvordan det bedrer seg underveis. Vi følger med dag til dag, forklarer Engen til HA-sporten.

Takler smerten

Skadsdammen er kjent som en hardhaus, og han forteller at han håper å være tilbake på isen i løpet av sluttspillet.

– Ja, jeg skal ikke stå over på grunn av smerte, for det klarer du å bite i deg. Men hvis det er en ordentlig skade, så må du jo ta den tiden det trenger. Det er forskjell på å ha litt vondt og være skadet, mener jeg, smiler han.

Foruten en alvorlig kneskade, under sin tredje sesong i klubben hvor han mistet hele sesongen, og to kraniebrudd, har han sluppet unna mange og alvorlige skader.

Han forteller at han lett biter i seg litt smerte for å spille kamper.

– I sluttspill og så viktige kamper, så skal jeg ha ganske sterke smerter for å stå over, mener jeg. Det skal jeg klare å håndtere.

Joakim Jensen fikk også en trøkk i hode- og nakkeregionen mot Sparta. Fysioterapeut Engen forteller at Jensens skade er mye mindre alvorlig, og at han er en de kommer til å følge opp dag til dag og se framgangen til.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat