22. aug
KLAR: Patrik Bäärnhielm gleder seg til å møte Stavanger i morgen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
- Ingen hadde tjent på at jeg hadde vært sur
Da Patrik Bäärnhielm ble plassert på benken, bestemte han seg for å støtte laget, trene ekstra og gjøre seg best mulig forberedt.

Publisert: 08.apr.2016 18:35
Oppdatert: 08.apr.2016 18:35

Patrik Bäärnhielm spilte ingen av kvartfinalene mot Sparta på grunn av en skade i ansiktet.

Da norsk-svensken endelig var klar for spill, ble han satt på benken. Men han ble ikke sur av den grunn.

- Ingen hadde tjent på at jeg hadde vært sur, for man har ikke bruk for slike spillere i et lag. Jeg brukte hver mulighet jeg hadde til å trene litt ekstra, sier han.

støttet laget

Pål Johnsen skryter av moralen til backen.

- Han satt en del på benken, men han klagde aldri. Han var positiv, forberedte seg og hjalp til, og det var godt å se, sier Johnsen, som er imponert over spillet til Bäärnhielm.

- Han har kommet inn og spilt veldig bra. Han hadde en nydelig pasning på målet til Berglund i går. Han brøt, satte fart og spilte en viktig pasning på et viktig tidspunkt. Det var morsomt å se, sier han.

Bäärnhielm er på sin side veldig imponert over det Erik de la Rose har prestert i sluttspillet.

- Erik har kanskje ikke hatt en like lysende sesong som i fjor, men han har likevel vært blant laget beste backer i hele år. I sluttspillet har han vært veldig god, og jeg synes han har vært vår beste back, sier han.

reiser til Stavanger i kveld

I kveld setter Storhamar-spillerne seg på flyet til Stavanger for å være best mulig forberedt til morgendagens avgjørende semifinale.

- Vi må være forberedt på at Stavanger kommer til å kjøre på noe voldsomt fra start. De kommer til å gjøre alt de kan for å være mer fysiske enn oss, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke