20. aug
GNUR PÅ: Svein Skarpmo startet jobben i Storhamar Dragons i går. Nå er han en viktig del av redningsaksjonen.
 
Fullt fokus på Storhamar nå
Svein Skarpmo skrev under avtalen med daglig leder Erik Kristiansen og Dragons i går. Nå er det 100 prosent Storhamar framover for tryslingen.

Publisert: 04.des.2013 04:13
Oppdatert: -

Svein Skarpmo er mest kjent fra tida som sponsorjeger i Nybergsund Fotball.
Nå er det hockey og redningsaksjon i Storhamar Dragons som gjelder.
- Jeg skal ha fullt fokus på Storhamar framover. Det må jobbes disiplinert, og det må følges opp. Det tar tid, og det er jo tidspress i forhold til datoer klubben må forholde seg til, og ikke minst er det snart jul, sier Skarpmo, full av entusiasme.

Optimist av natur

- Jeg ser optimistisk på dette. Jeg er optimist av natur. Målet er selvfølgelig å nå målet med penger, og klubben har jo kommet godt i gang.
Skarpmo sitter inne med et godt kontaktnett.
- Jeg kjenner mange i Hamar, og kjenner mekanismene etter mange år i bransjen. Det skal jobbes med eksisterende og nye sponsorer. Nå er det bare å gnu på, som vi sier i Trysil.

Selger på provisjon

Daglig leder i Storhamar Dragons, Erik Kristiansen, er godt fornøyd med at avtalen er i boks.
- Vi er enige, og har formalisert avtalen. Han blir en del av redningsaksjonen, og skal ha trøkk på salg, sier Kristiansen.
Skarpmo har et engasjement i hockeyklubben på Hamar vest, og jobber kun på provisjon.
- Han har fått tittelen prosjektleder marked. De to første månedene er førsteprioritet, naturlig nok. Det handler om å skaffe gaver til auksjon, aksjesalg og sponsorsalg. Vi har mye ledig plass i hallen. Det kan være reklame på segl, vant, storskjerm og kube. Her er det mange muligheter.
- Hva med salg av hallnavn?
- Vi håper selvfølgelig på det også, men det er ikke sikkert det er der de raskeste pengene ligger, sier Erik Kristiansen.

- Viktig bidragsyter

- Svein blir en viktig bidragsyter i tida framover. Først skal vi klare tallene Norges Ishockeyforbund krever. På sikt håper vi å komme opp på et nivå som gjør klubben bærekraftig, sier den daglige lederen.
Storhamar Dragons har et mål om å få inn 2,5 millioner kroner innen 31. desember. De har fått inn om lag 1,2 millioner.
Forbundsstyret skal diskutere eventuelt poengtrekk, etter innstilling fra lisensnemnda, i januar.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke