5. des
 
Gå ikke glipp av Rinkside etter Storhamar-Oilers
Se Rinkside etter Storhamar-Stavanger Oilers.

Publisert: 25.feb.2016 12.57
Oppdatert: 27.feb.2016 20.39

Ny kube, nytt navn på OL-amfien, en etterlengtet seier mot serielederen? De to første tingene blir en realitet lørdag kveld, men så spørs det om de blå-gule klarer å ta skalpen på fjorårets motstander i sluttspill-finalen. Hittil i sesongen har det ikke gått så bra.

Storhamar har rettet fokus mot sluttspillet. En seier mot Petter Thoresen og Oilers lørdag kveld i en fullsatt hall, vil gi Storhamar et skikkelig løft etter mange tunge stunder i serien.

Vårt hockeyteam er naturligvis på plass og gir deg alt om kampen før pucken droppes, hva som skjer underveis og etter kampen. Ca. klokka 21.00 starter Rinkside direktesendingen. Her får du ekspertenes reaksjoner og kommentarer, og vi gir deg høydepunktene fra kampen. Bendik Eriksen er studiovert.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke