24. aug
GD-redaktør Kristian Skullerud, her fotografert i Lillehammer i 2006.
 
GD-redaktør enig i at Hamar er best på hockeykultur
- Men det er klart hamarsingene synes vi er brysomme, sier GDs Kristian Skullerud, som mener Hamar har et mindreverdighetskompleks i forhold til Lillehammer.

Publisert: 03.okt.2013 18:38
Oppdatert: -

Redaktøren i hockeynabobyen har ikke lest torsdagens kommentar om hockeykultur fra HAs sportsredaktør Rune Steen Hansen, men får referert kort hva den handler om:

LIK som den brysomme lillebroren, som aldri blir voksen, mangler hockeykultur, sliter med rekrutteringen og mangler store navn som Patrick Thoresen og Marius Holtet.

Sist han fikk sjansen, hoverte Skullerud. Før matchen i dag er tonen en litt annen:

- Det er jo riktig at Hamar har en hockeykultur forankret i en mye lengre tradisjon enn Lillehammer. Helt klart, gir han HA-redaktøren rett i.

- Norges største dansebandhall

Men:
- Det er klart dere synes vi er brysomme. Hamar har et mindreverdighetskompleks i forhold til Lillehammer. Det er vi som har skiløperne, hopperne og er best i vinteridrett. Eliten der står sterkt i Lillehammer. Ishockey er noe Hamar gjerne vil ha for seg selv, og det er klart at det da blir plagsomt at Lillehammer også er i ferd med å skape seg en hockeykultur, kontrer Skullerud.

- Men Hamar har jo Norges største dansebandhall i Vikingskipet, legger han til, som for å piske opp stemningen.

Bor i Hamarvegen

Han tror det blir en jevn kamp i Hamar OL-Amfi i kveld, og føler seg usikker på hvem som vinner.

Men én ting er plagsomt og brysomt også i Lillehammer: GD-redaktøren bor i Hamarvegen.

- Det er veldig plagsomt, og faktisk nesten på grensa til Hedmark. Jeg har selvfølgelig streket opp, og passer meg for ikke å tråkke over, slutter han med et glimt i øyet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke