20. aug
FIKK SERVERT: Eirik Børresen fikk en herlig pasning av Nathan Martz, scoret og jublet sammen med Martin Blakseth Huse. FOTO: Arve H. Blystad
 
Genial servitør på hockeyfesten
Lørdagens kamp ble et hockeyshow med 4.324 tilskuere, 650.000 kroner inn i spillerpotten, og Nathan Martz (32) som servitør i særklasse.

Publisert: 23.sep.2013 04:13
Oppdatert: -

Hamar
Kanadieren serverte tre målgivende pasninger.
To av dem går inn i klassen geniale.
- Han løste opp flere knuter med geniale pasninger. Det er ingen tvil om at Nathan Martz var matchavgjørende, sier TV2s hockeyekspert, Ole Eskild Dahlstrøm.
- Nathan var fantastisk i denne kampen. Han har et herlig overblikk, sier Pål Johnsen.

- Herlig type

Også trener Michael Smithurst likte det han så av Storhamars nummer fire.
Som var en ener mot Oilers.
- Pasningene hans i dag var utrolig bra. Han så en veg og spilte pucken en annen veg. Da hadde Eirik Børresen fri bane mot mål. Det var herlig å se på. Nathan er en herlig type. For de andre i den rekka handler det om å være i bevegelse, sier Smithurst, og fortsetter med mer om Martz:
- Han har ett mål og seks målgivende pasninger på de tre første kampene. Det liker jeg. Han ble assisterende kaptein foran denne sesongen, og det var et klart valg av meg. De rutinerte gutta vet at de har et stort ansvar, og produksjon er viktig for dem. Nathan er bedre trent nå, og elsker hockey over alt på jord. Jeg diskuterer mye hockey med ham, sier Dragons-treneren.

- En herlig ramme

Michael Smithurst koste seg i Hamar OL-Amfi lørdag.
- Du får det ikke bedre enn dette, en herlig ramme. Og seier mot det laget alle tipper på topp. Det er dette vi drømmer om.
Etter 5-3-seieren mot Oilers er det Storhamar som topper.
Det var ikke mange som tippet det etter treningskampene, hvor laget til Smithurst ikke vant en eneste kamp.
- Vi viste moral da vi hentet opp 0-2. Moralen har vi bygd over tid, og vi jobber med å bygge vinnerkultur igjen. Når dette laget jobber sammen er vi gode, veldig gode, sier Michael Smithurst.

Korte bytt - kloke valg

Nathan Martz var godt fornøyd etter kampen.
- Jeg går ikke så fort på skøyter og har hovedfokuset på å se etter åpningene, spille fram andre. Det er min styrke. Jeg kjører korte bytt og prøver å gjøre kloke valg. Rekka vår lyktes bra i denne kampen, sier Nathan Martz.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke