18. aug
 
Gir Dragons én million kroner til sportslig satsing
Power Play Club er den økonomiske kraften som gjør Storhamar Dragons enda sterkere. Denne sesongen bidrar de med én million kroner til den sportslige satsingen.  

Publisert: 15.okt.2013 06:18
Oppdatert: -

 

 

 

Det er i HA-TVs hockeymagasin Rinkside at daglig leder i Power Play Club forteller om hvordan og hvorfor de jobber for å gjøre Storhamar Dragons til et bedre ishockeylag. Og det er i dette intervjuet han forteller hvor mye penger de skaffer.

- Hvis vi tar med Folkespillerkampen, så bidrar vi med rundt en million kroner til sportslig satsing denne sesongen. Men da er det viktig å ta med at Folkespillerkampen bare er noe vi er med og arrangerer, men som vi tok initiativet til å arrangere sammen med rundt hundre bedrifter. Nå går det så bra at det er bedrifter som ringer og spør om å få være med, men da sier vi at de skal få være med igjen neste år, sier Røise i Rinkside-sendingen.

"Bøtta skal hemmatt" er blitt slagordet som både Power Play Club og Storhamar Dragons bruker nå. Og Røise er klar på at da må noen trå støttende til.

- Vi er avhengig av å ha et sportslig produkt som presterer. Det er der vi skal bidra. Patricks stipend som vi deler ut til en ung spiller som har gjort det bra, er en annen ting vi bidrar med. Og så arrangerer vi turene til St. Petersburg og Patrick Thoresen hvor vi flyr hjem noen penger derfra også, sier Røise.

For Storhamar venter det nå to tøffe kamper mot Sparta borte torsdag og Vålerenga hjemme lørdag. Og særlig lørdagskampen mot Vålerenga er noe Røise gleder seg til.

- Hvis vi klarer å samle 3.500 mennesker lørdag, så tenker jeg det blir den hockeyfesten vi ønsker at det skal bli. Det er deilig at vi har fått tilbake entusiasmen rundt klubben, sier han.

Dragons-trener Michael Smithurst roser Power Play Club for det store engasjementet sitt. Han mener de har vært svært viktige når Storhamar nå endelig er i ferd med å bygge opp et topplag igjen.

- De har bidratt over en del år nå med støtte til å hente spillere. Og det har vært veldig viktig for oss. Dette er penger som klubben ikke har hatt. Det viser at de er oppriktig glade i klubben vår, sier Smithurst.

I Rinkside snakker for øvrig Smithurst om lederegenskapene han ble kritisert for i fjor. Du får også svaret på om han har endret seg denne sesongen hvor Storhamar så langt har tatt 25 av 27 poeng.

I tillegg snakker Lars Løkken Østli ut om hatfølelsen som vokser før kampene mot Vålerenga.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke