17. aug
GIR SEG: Vetle Lindstad, som her står sammen med Pål Johnsen, fortsetter ikke i Storhamar.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
- Frister å gjøre andre ting
Storhamar-gutten Vetle Lindstad kommer ikke til å fortsette hockeykarrieren i gult og blått. Nå vil unggutten studere og flytte på seg.

Publisert: 19.apr.2016 19:15
Oppdatert: 19.apr.2016 19:15

Vetle Lindstad har spilt 60 kamper for Storhamar i løpet av de to siste sesongene. Nå varsler 20-åringen at han har spilt sin siste kamp i den gule og blå trøya.

– Jeg har ikke motivasjon til å gå løs på en ny sesong i Storhamar nå, og det frister også å gjøre andre ting. Jeg har lyst til å begynne å studere, og jeg har lyst til å flytte fra Hamar, sier han.

slitt med motivasjonen

Lindstad, som er født i 1996 – samme år som Christian Bull, Martin Gran og Martin Rønnild, har alltid besittet et stort naturtalent, men mangelde motivasjon har alltid vært en utfordring.

– Jeg fikk en knekk i motivasjonen da jeg var 15–16 år, og siden den gang har jeg aldri klart å komme meg helt opp på det nivået som kreves, sier han.

– Føler du at klubben har gjort nok for å hjelpe deg?

– Både ja og nei. Mads Hansen og andre har prøvd å hjelpe meg, men det har ikke alltid vært så lett, sier Lindstad, som ikke føler at årets sesong har vært hans beste.

– Dette har ikke vært min beste sesong. Jeg var skadet fra starten, og det var vanskelig å komme tilbake på det nivået som jeg hadde sesongen før, sier unggutten som var meget populær blant fansen sist vår.

karrierenes høydepunkt

Lindstad var en fast del av Storhamar-laget som tok sølv i både serien og i sluttspillet våren 2015.

Den sesongen kommer han aldri til å glemme.

– Sesongen i fjor, og særlig sluttspillet, kommer jeg aldri til å glemme. Det å komme ut foran et fullsatt DNB Arena og se så mange Storhamar-fans, var veldig stort. Vi spilte for fulle hus hjemme i OL-Amfien, og det var også morsomt å få være med på, sier han.

16. april 2015 spilte Pål Johnsen sin siste hjemmekamp foran 6.323 tilskuere.

– Det var veldig stort å få være med på den siste kampen til Pål. Han har alltid vært et stort forbilde for meg, og derfor var det ekstra gøy å få oppleve den kvelden som spiller, avslutter Vetle Lindstad.  

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke