15. des
 
Gleder seg til lokalderby

Publisert: 09.okt.2010 04.12
Oppdatert: -
HAMAR: Etter seieren mot Stjernen torsdag, var det litt lettere for Storhamars unggutter å besøke barnehagene i Hamar. Søndag venter en tøff oppgave borte mot Lillehammer, i årets første mjøsderby.
- Det blir morsomt. Vi må forsøke å fortsette på det vi startet i går, og bygge videre. Kampene mot Lillehammer er alltid morsomme, og det kommer til å bli bra med folk og stemning, sier Mats Larsen Mostue.
Han og dragene har god statistikk mot Lillehammer, i fjor vant Storhamar fem av seks kamper mot sin nærmeste nabo, til tross for at Lillehammer endte foran på tabellen.
Det er en statistikk den nyankomne målvakten Robert Hestmann håper han kan arve.
- Jeg er vant til å tape mot Lillehammer. Jeg blir gjerne med å slå dem nå, det hadde vært moro.
Storhamar har to seirer på sine første sju kamper, Lillehammer har fire. Hjemmelagets Gino Guyer har vært strålende så langt, og leder poengligaen i eliteserien med fire mål og ni målgivende.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke