21. aug
 
Grep første sjanse
Ole Petter Øvergaard var iskald slo en brilliant pasning da Storhamar-utlignet til 1-1. Etterpå fikk han fortjent tillit og etterpå ros.

Publisert: 04.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
- Jeg tenkte ikke så mye. Det var mitt første bytte. Plutselig var muligheten til å spille til Jimmy (Andersson) der.
Unggutten som var 18 år og en måned i går, har fått lite spilletid denne sesongen.
- Det er sånn når det går så bra for laget, treneren bytter ikke da. Samtidig er det større konkurranse på løperplass i år. Men jeg jobber på, for å få mer spilletid. Det handler om å være tålmodig I dag var det gøy, fastslår Øvergaard.
«OP» er en av de mest lovende løperne dragene har, og i går spilte han både i andrerekka med Christian Larrivée og i tredjerekka. Canadieren er full av lovord:
- Han er så god til å være 18 år. Han fortjente å få spille mer i dag. Ikke bare serverer han til 1-1-målet og er morsom å spille med offensivt, men han er også med og gjør en viktig jobb defensivt ved flere tilfeller, skryter Christian Larrivée.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke