12. des
Pål Grotnes
 
Grotnes vant keeperduellen
Pål Grotnes stengte buret da Stjernen kom tilbake med 3-2. Derfra og ut kampen markerte han at han vil være Norges førstevalg under OL.

Publisert: 25.jan.2010 05.02
Oppdatert: -
HAMAR: Sånn sett var det ingen tvil om at Grotnes vant målvaktsduellen mot Ruben Smith i OL-Amfi'n.

Ruben innrømmer også etter kampen at han regner med at Grotnes nå blir førstekeeper under OL.
- Så lenge han er frisk og rask er Pål Grotnes førstevalget på landslaget. Og i denne kampen var han god, sier Ruben til HA-sporten.
Grotnes har slitt med lyskeproblemer. Og det har vært usikkert om han ville rekke OL, men i går dokumenterte han at han er på rett vei.
Blant annet hadde Stjernen-målvakten en fantastisk redning på Lars Erik Hesbråtens skudd etter 35 minutter. Hesbråten skulle bare måke pucken i åpent mål, men på mirakuløst vis kom Grotnes tilbake og snappet pucken.
Storhamars mål kunne kanskje vært reddet, men ved begge anledninger var sikten dårlig for Grotnes.
Ruben Smith på sin side må i hvert fall ta 2-2-målet på sin kappe. Han burde ikke gitt retur. Og når han først gjorde det, burde han fått skjøvet pucken ut til siden. I stedet feide han den andre veien og rett på køllebladet til Anders Myrvold.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke