23. aug
 
Guffen bortearena
- Lørenskog ishall er i mine øyne kanskje den mest gufne bortearenaen denne sesongen. Vi må være litt kyniske og utnytte de sjansene vi får.

Publisert: 05.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
I ettermiddag møtes de to mest gjerrige lagene i eliteserien, og det laget som klarer å overliste motstandernes målvakt to eller kanskje tre ganger ligger godt an til å vinne.
Trenerne Michael Smithurst og Jonas Norgren har en viktig jobb å gjøre for å nullstille spillerne.
- Vi må fortsette å være ydmyke og tette bakover. Det er ekstra viktig å minimere feilene bakover, og ikke ta unødige sjanser, sier Smithurst, som tror Lørenskog skal få bra motstand hvis dragene klarer å spille med samme energi som i de siste kampene.
Mads Hansen og Fredrik Lystad Jacobsen sto over torsdag, og er usikre i dag. Mot Lillehammer kom imidlertid Ørjan Mikkelsen og Ole Petter Øvergaard inn og gjorde solide kamper.
Storhamar og Lørenskog har spilt svært jevne oppgjør de siste to sesongene. Åtte av de ti siste seriekampene har endt med ettmålsseirer, forrige sesong alle fem kampene, hvorav lagene vant en kamp hver etter spilleforlengelse.
Lørenskog har tatt tre poeng mindre enn dragene denne sesongen, men ligger altså 23 bak. Det er i påvente av at Lørenskog har sendt saken videre til Norges Idrettsforbund, for å få deres vurdering om straffen på 20 minuspoeng er i henhold til gjeldende regelverk.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke