16. des
Jesper Engelin fikk sjansen mellom Dragons-stengene, men måtte gi tapt fem ganger - blant annet da Mats Frøshaug satte inn 3-1 for Lørenskog.
 
Gulliksen fikk tøff start
Dragons' ferske hovedtrener avsluttet hektisk helg med stygt tap.

Publisert: 19.jan.2014 19.14
Oppdatert: 31.mar.2014 18.45

LØRENSKOG - DRAGONS 5-1: Lørdag ble det klart at Michael Smithurst og Jonas Norgren ikke lenger skulle lede Dragons, av hensyn til klubbens ubalanserte økonomi.

LES OGSÅ: Smithurst og Norgren slutter som Dragons-trenere

Rune Gulliksen overtok treneransvaret, og i dag startet den tøffe jobben, da Dragons tapte 1-5 i Lørenskog.

Dragenes ferske hovedtrener sutrer ikke etter firemålstapet.

- Jeg synes vi gjør en del ting som er ganske bra i dag. Det er lenge siden vi har vært her og Lørenskog har skapt så lite sjanser. Vanligvis har de 45-50 skudd på mål, i dag har de 33, forklarer Gulliksen.

Resultatet teller

Dragenes nye sjef forstår allikevel at det ikke er skuddstatistikk, men scoringer og poengfangst, som betyr alt i hockey.

- Det er resultatet som teller, og det er noen momenter Lørenskog er bedre enn oss på. Derfor vinner de, sier Gulliksen.

Engelin ga tapt

Schmidt, Skadsdammen, Hillestad, Martz og Lystad Jacobsen utgjorde en lang fraværsliste hos Dragons. I tillegg valgte Gulliksen reservemålvakt Jesper Engelin foran Tommy Johansen. Etter åtte minutter ble Engelin overlistet for første gang.

Christopher Henriksen satte inn 1-0, før Mads Hansen utliknet for Dragons tidlig i andre periode.

Etter halvspilt kamp eksploderte hjemmelaget i Lørenskog ishall, og puckene begynte å renne forbi Engelin.

Først gjorde Knut Henrik Spets 2-1, så la Mats Frøshaug på til 3-1, før James Sixsmith styrte inn 4-1 sekunder før periodens slutt.

Tredje periode ble en transportetappe for vertene, og Christopher Henriksen fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 for hjemmelaget.

Torsdag reiser Gulliksen og Dragons til Tønsberg, før et par hjemmekamper venter de gule og blå.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke