24. aug
COMEBACK?: Det kan bli trener-comeback for Rune Gulliksen. Til venstre: Aleksander Smirnov som spiller.
 
Gulliksen ny Dragons-trener?
Etter det HA-sporten erfarer er Rune Gulliksen aktuell som ny trener i Storhamar Dragons.

Publisert: 27.mai.2009 05:12
Oppdatert: -
HAMAR: Storhamar skal gjøre om trenermodellen. De hadde et trenerteam forrige sesong, men nå tyder alt på at det blir en tradisjonell trenerduo.
Ingen kommentar
Rune Gulliksen vil ikke kommentere om han er aktuell. Storhamars Torbjørn Orskaug, som fungerer som sportssjef for tiden, ville heller ikke gi noen kommentarer da HA-sporten tok kontakt i går.

Gulliksen har vært trener i Dragons tidligere.
Klubben jobber med en trenerkabal, og i den inngår trolig også Ole Eskild Dahlstrøm. Det kan være aktuelt at han får ansvaret for juniorlaget.
Det blir spennende å se om forrige sesongs trener, Aleksander Smirnov, er inne i kabalen.

Shampo manager
Vålerenga gjør også forandringer. Espen Shampo Knutsen (37) blir manager. For noen måneder siden ledet han Vålerenga til klubbens 26. NM-tittel.

Nå får Knut Jørgen Stubdal (48) tittelen hovedtrener. Han har tidligere trent klubben og var Roy Johansens (49) assistent på landslaget i VM i Sveits i vår. Ifølge Knutsen skal han og Stubdal trene laget sammen på is og lede det sammen som coacher under kamper, men det er Stubdal som skal være sjef på treningene.
- Han er taktisk veldig bra, og vi går, ikke minst, godt sammen, sier Espen Knutsen til VG-nett.
Tidligere VIF-spiller Kim Frydenberg blir ifølge klubbdirektør Jan Tore Kjær assistenttrener og ansvarlig for videoanalyse. Tommy Lund, som i mange år har fungert som 2. keeper, blir keepertrener.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke